la Pica d'Estats

la Pica d'Estats

L'alpinista Oscar Cadiach va pujar per primer cop a la Pica d'Estats amb el grup d'escoltes, quan tenia 14 anys. Ens ho explicarà divendres 13 de setembre a les #TrobadesNL de #NaturaLlibres, en conversa amb Josep Baqués, autor del llibre 'Pica d'Estats. Breu resum històric'. 

I diumenge 15 de setembre... hi pujarem nosaltres!, amb el Parc Natural de l'Alt Pirineu i amb Jan Ballbè com a guia en dues modalitats: excursió naturalista o excursió lleugera pim-pam.

 

?Més informació i inscripcions: https://naturallibres.com/event/trobades-nl-pica-destats-una-historia-dels-anhels-humans-xerrada-excursio/

 

Benvolguts amics de NaturaLlibres,

?️ Aquest és un missatge per recordar-vos que esteu apuntats a la trobada *PICA D’ESTATS: Una història dels anhels humans*, que tindrà lloc *demà divendres 13 de setembre a les 19:00h* a la llibreria, amb els amants de la muntanya Josep Baqués, Òscar Cadiach i Jan Ballbè.

 

?? Acompanyarem la conversa amb un beure d’alta muntanya, a escollir (fins exhaurir existències) entre infusió edició especial dissenyada per Herbes de l’Alt Pirineu o cervesa Pica d’Estats. *Feu la vostra tria responent a aquest whatsapp*.

 

? Si encara no el teniu, *podeu reservar exemplars del llibre* _Pica d’Estats: Breu resum històric_ contestant a aquest whatsapp, *amb descompte pels inscrits*.

? També hi haurà *llibres de l'Òscar Cadiach* disponibles per a que us els signi ?

 

*_«D’on ens ve, en un mot, la passió de les muntanyes? No són elles els símbols més tristos i més eloqüents de la vellesa, de la decrepitud i de la mort? Com analitzar, com comprendre l’encant sempre nou que troba el cor humà, l’orga per excel.lència de la tendresa, a exiliar-se a les geleres, a l’etern hivern i la desolació de les muntanyes en ruïnes, al costat dels llacs fúnebres i dels abismes farcits de llàgrimes de neu, i el més lluny possible dels homes?»_ HENRY RUSSELL*

 

Saluts i fins aviat, ??

Domingo Lunes Martes Miércoles Jueves Viernes Sábado Enero Febrero Marzo Abril Mayo Junio Julio Agosto Septiembre Octubre Noviembre Diciembre